Gaus Eiendom AS

Stor leilighet m/3 soverom

Stor leilighet m/3 soverom

Loftsleilighet på ca. 100m2 m/3 soverom, stue/åpen kjøkkenløsning – flislagt bad. Ledig omgående

Torpedalsveien 9

Torpedalsveien 9

Eiendommen er oppført i 1910 men rehabilitert i 1994. Ligger sentralt i Tistedal Det er totalt 5 leiligheter i bygget – alle med 1 soverom. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og det er noe parkering på eiendommen.

Fosseveien 29

Fosseveien 29

Eiendommen er oppført i 1998 etter totalskade ved brann og ligger i det gamle arbeiderstrøket v.a.v gamle Halden Bomullspinneri. Det er kort vei til Tistedal sentrum med busstopp og dagligvareforretning. Det er 6 leiligheter i bygget- alle med et soverom og ligger i stille og rolig strøk. Gradvis oppusset og fremstår som godt vedlikeholdt.

Georg Feydsgate 9

Georg Feydsgate 9

Ligger sentralt i Tistedal like ved busstopp og daglivareforretning. Eiendommen har de senere år vært omfattende oppgradert og inneholder 6 familieleiligheter (de fleste med balkong) og en tippekiosk i 1.etg. Det er full kjeller med boder til den enkelte leilighet og stor parkeringsplass på eiendommen.

Storgata 18

Storgata 18

Eldre nærings og boligeiendom som ligger sentralt på nordsiden i Halden rett ved Busterudparken. Det er gågate på utsiden eiendommen og ligger således i et rolig strøk. Den er seksjonert som et sameie med kontorer i 1.etg og totalt 9 leiligheter i 2. og 3. etg. Eiendommen har de senere år vært gjenstand for omfattende oppussing og rehabilitering.

Storgata 4c

Storgata 4c

Kombinert Næringseiendom og bolig på sydsiden like ved Halden Torg. Eiendommen er et sameie hvor vårt firma eier ca. 40 % av næringsdelen. Sameiet har solid økonomi og bygget er godt vedlikeholdt og fremstår som attraktiv eiendom.

Johan Stangs plass 2

Johan Stangs plass 2

Kombinert nærings og boligbygg oppført etter brann 1 1982, beliggende ved inngangen til Skippergata og den eldre trehusbebyggelsen oppført etter bybrannen i 1826. Det er sentrumsnært med nærhet til butikker ,banker, gjestehavn, restauranter og offentlige kommunikasjonsmidler(tog/buss). Det er næring( Brygga Helsehus) i 1.etg og U.etg, mens det i 2. og 3. etg. er leiligheter.

Kiellandsgate 3

Kiellandsgate 3

Sentralt beliggende eiendom i nyere boligstrøk på sydsiden i Halden. Oppført i 1982 med 6 familieleiligheter og 12 studioleiligheter. Familieleilighetene har balkong og med noe utsikt til Fredriksten Festning og Gjestehavn. Det er kort vei til butikker,banker, gjestehavn, restauranter og offentlige kommunikasjonsmidler(tog/buss).

Pyntestredet 2

Pyntestredet 2

Sentralt beliggende eiendom på Sørhalden omgitt av Halden gamle bebyggelse og med koselige omgivelser. Det er kort vei til butikker,banker, gjestehavn, restauranter og offentlige kommunikasjonsmidler(tog/buss). Bygget inneholder totalt 21 utleie enheter med små leiligheter med 1 soverom i 1 .etg. – studioleiligheter i 2 etg (1 rom med eget bad) og familieleiligheter med 3 soverom i 3.etg.    

Skippergata 10

Skippergata 10

Eldre trehus bygget etter bybrannen i 1826 og de senere år ombygget og restaurert. Eiendommen ligger på Sørhalden og er omgitt av eldre trehusbebyggelse med sjøboder og nærhet til sjøen. Det er sentrumsnært med nærhet til butikker ,banker, gjestehavn, restauranter og offentlige kommunikasjonsmidler(tog/buss). Bygget inneholder forretningslokale i 1 .etg. og består ellers av fem leiligheter og to hybler med alt fra 1 til 3 soverom. […]